Mønthuset Danmark

Mønthuset Danmark

E:03

Mønthuset Danmark varetager markedsføring, salg og distribution af samlermønter, officielle jubilæums-mønter samt medaljer i guld og sølv til det danske marked. Vores mål er at fremme interessen for at samle mønter og medaljer, og derved gøre det at samle enkelt, lærerigt og tilgængeligt for danske samlere. Gennem grundig information om det enkelte samlerobjekt ønsker vi, at vores samlere får mere ud af deres samlinger.

Vi er ejet af det norske firma Samlerhuset, der foruden Danmark, har kontorer i Sverige, Finland, Polen, Ungarn, Tjekkiet, Slovakiet, England, Irland, Belgien, Litauen, Estland og Letland.

Vi arbejder tæt sammen med IOC og FIFA og har derfor haft eksklusiv ret til forhandling af mønter fra OL i Rio de Janeiro 2016, OL i London 2012, OL i Vancouver 2010, OL i Beijing 2008, samt VM i fodbold i 2006 og 2018.

Hos Mønthuset Danmark samarbejder vi udelukkende med de bedste og mest pålidelige kontakter indenfor mønt- og medaljesamling. Dette skyldes, at vi ønsker at skaffe interessante tilbud til vores samlere og samtidig sikre, at vores kunder køber mere end blot numerisk metal, men derimod får en bid af historien med, når de handler med os. Netop derfor er møntmestre, museums-direktører, ledende forhandlere og auktionshuse hyppigt involveret i vores arbejde.

På trods af det tætte samarbejde med officielle distributører for nationalbanker og møntværker rundt i verden, er Mønthuset Danmark et 100 % privatejet virksomhed. Vi har dermed ikke nogen tilknytning til Danmarks Nationalbank eller nogen anden statslig institution.