Prøve et udvalgt at OMEN by HP’s produkter

Kom forbi HP’s stand, hvor du kan prøve et udvalgt at OMEN by HP’s produkter – der er noget for gamere på alle niveauer. Du kan teste Omen X computeren, prøve kræfter med Overwatch og Fortnite. Prøv HP’s Mixed Reality headset, hvor du kan prøve kræfter med det sjove Audio Shield eller det hypede Space Pirate Trainer.
Spil 1v1 på OMEN by HP laptops og desktops – hvis du spiller mod din ven, kan I spille bedst ud af 3 – vinderen får en fed OMEN by HP Kasket med hjem.

Du kan få en god snak med HP’s konsulenter, som vil guide dig sikkert igennem udvalget af produkter, alt imens du nyder en vand eller slikkepinde. Du kan også få fingrene i en OMEN sticker eller en Overwatch maske (begrænset antal).

Vi glæder os til at se jer på OMEN by HP standen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *